+45 20 16 42 26
Skriv til os

Bolig- og Ejerforeninger

Malerfirmet Vejby Olesen tilbyder maling af boliger og ejerforeninger. Overlad trygt arbejdet i hænderne på professionelt maler, som løser alle slags opgaver både indendørs og udendørs.  

Alt fra maling af tag, loft, køkkenlåger, filt til væg, gulvmaling, tagmaling eller epoxymaling  klarer Malerfirmaet Vejby Olesen.  Få professionelle maler som samarbejdspartner, når dit næste projekt skal udfører. Inden arbejdet påbegyndes, mødes der med kunden, hvor der vil blive snakket om materialer og farver. Det kan en svær proces, når man skal vælge mellem alverdens farver. Med flere års erfaring indenfor maling og design, kan malerne guide dig igennem processen, så du træffer den rigtige beslutning.

Mangler hele boligområdet en genopfriskning?

Inden man begynder, at male skal gammelt maling fjernes, før ny maling kan påføres. Det kan være svært og besværligt, at male vinduer. Især når man bor på 3. etage. Malerfirmaet Vejby Olesen har det rigtige værktøjer og maskiner. Når vinduer på 3. etage skal males, anvendes der en lift. Forarbejdet skal være i orden. Med en fugtmåler kontrolleres der om træet er for fugtigt.  Alt det gamle malinger fra tidligere behandlinger, skal fjernes. Det bliver gjort med et skrabejern, for at løse skaller. Derefter slibes træet grundigt, og afrenses med grundrens. Alle vinduerne skal have en omgang grundingsolie, da det friske træværk suger det bedre til sig, efter malingen er fjernet. Der kan være revner og huller i træet, og derfor skal de lukkes med en omgang akrylfugning. Sidst og ikke mindst, skal vinduerne males to gange udvendigt, og én gang indvendigt. Når Malerfirmaet Vejby Olesens erfarne maler påbegynder arbejdet, bliver alle beboer, informeret om arbejdet.

Bare fordi Malerfirmaet Vejby Olesens har hovedkontor i Aalborg, betyder dette ikke, at de er vilje til at kører ud til dig. Her sættes der ære i godt håndværk, og satser altid på at løse opgaven effektivt og hurtigt.

Hvorfor skal du vælge Malerfirmaet Vejby Olesen

  • Vi leverer høj kvalitet
  • Til den rigtige pris og til tiden – hver gang!
  • Vi er et gammelt, velrenommeret malerfirma
  • Vores medarbejdere er dygtige og erfarne og til at snakke med
  • Vores professionelle fagfolk rådgiver gerne – det er en del af vores gode service!

Ring allerede i dag på tlf. 20 16 42 26, og lad os få en snak om din opgave.

Kompetencer

Kompetencer

Referencer

Referencer

Rådgivning

Rådgivning