+45 20 16 42 26
Skriv til os

Skal jeres virksomhed friskes op og facaden tage sig bedre ud?

Eller skal de fysiske rammer være mere inspirerende for medarbejderne?

erhverv forefter

Opsugning af vand og affugtning

Er din bolig blevet udsat for vand- eller brand skader? Det er sommetider som skal behandles hurtigt, da du kan risikerer at få fugtskader. Vandskader kan forekomme uventet. Malerfirmaet Vejby Olesen rykker hurtigt ud, hvis uheldet skulle være ude. En vandskade kan give stor omkostninger for dig som boligejer. Det kan være svært at undgå vandskader. Man kan dog forebygge og forbedrer sig på en vandskade, ved at finde en måde at få alt vandet ud. Det vil altid være en god idé, at fjerne beskadigede ejendele fra kælderen. Hvis der tale om mindre mængder vand, kan man leje en vandstøvsuger, som omgående vil fjerne al vand. Dog skal man have undersøgt sin bolig for svamp, da det af helbredsmæssige grunde, kan give bivirkninger til mennesker. Sommetider kan der opstår forvirring, om hvad forskellen på vandskader og fugtskader. En vandskade opstår som regel i forbindelse med oversvømmelse.

Brandskader
Når boligen er blevet udsat for brandskader, skal tapetet afrenses. Når branden slukkes, anvendes der flere liter vand under processen og kan efterlade store mængder vand. Dette vil fjerne lugtgener, som er forårsaget af brandskader. Derefter vil der blive spærret med maling, så brandmærker bliver fjernet. Sommetider er det vigtigt, at der hele lejligheden bliver malet og afrense, da den malede væg kan fremstå helt ren. Det er især ældre byggerier, som kan være mest beskadiget. Det kræver det helt rigtigt udstyr og viden at rette op på skaderne. Du kan trygt kontakt Malerfirmaet Vejby Olesen. Du bliver ikke snydt med skjulte gebyr.

Malerfirmaet Vejby Olesen har renoveret efter fugt- og vandskader hos både privat som erhverv. Skaderne håndteres hurtigst muligt, så I kan vende tilbage til hverdagens gøremål. Du bliver garanterer resultater. Ring ind i dag og få et uforpligtende malings tilbud på dit malerarbejde.

Hvorfor skal du vælge Malerfirmaet Vejby Olesen

  • Vi leverer høj kvalitet
  • Til den rigtige pris og til tiden – hver gang!
  • Vi er et gammelt, velrenommeret malerfirma
  • Vores medarbejdere er dygtige og erfarne og til at snakke med
  • Vores professionelle fagfolk rådgiver gerne – det er en del af vores gode service!

Har du brug for rådgivning, deler vi også gerne ud af vores erfaringer og kommer med professionelle input til, hvordan man griber din udfordring an.

Ring allerede i dag på tlf. 20 16 42 26, og lad os få en snak om din opgave.

Kompetencer

Kompetencer

Referencer

Referencer

Rådgivning

Rådgivning