+45 20 16 42 26
Skriv til os

Trænger træværket til en kærlig hånd efter en lang vinter?

Eller skal paneler, skabslåger og døre males? Vi maler dit træværk både indendørs og udendørs.

Maling af lejligheder eller hus uden skjulte gebyrer?

Hos Malerfirmaet Vejby Olesens finder du malermestre, som ikke snyder dig for skjulte omkostninger eller skjulte gebyrer. Du får konkurrencedygtige priser, som passer til lige netop dit projekt.  Sommetider glemmer folk, vigtigheden i at have den helt rigtige malerpensel. Vælger du den rigtige malerpensel, når du skal male dine køkkenlåger, vinduer eller dørkamre? Få nogle gode tips med på vejen, eller ring ind i dag og få svar.

De billige malerpensler til 20 kroner, kan være et fornuftigt valg for pengepungen, men ikke, hvis du sigter efter perfektion. Discount malerpensel er som regel i dårlig kvalitet, og kan derfor fælde hår under maleprocessen, og skabe et sjusket resultat. Derfor rådes du til at købe kvalitets malerpensler, som giver et flot resultat. I forhold til, hvad du maler rådes du til, at købe de rigtige malerpensler. Anvend derfor ovale malerpensler, når du maler i kanterne. Den ovale malerpensel tager bedre fat malingen, og når ind til alle hjørner. Du står dermed tilbage med et bedre resultatet. Et andet godt råd, er at få efter malerpensler med en vis volumen. Volumen hjælper på at holde malingen bedre i penslen, og leverer et bedre resultat. Der findes et bredt udvalg af materialer, men der anbefales svinebørster, nylon eller pensler med en blanding af begge. Arbejdes der med vandbaseret maling er nylon bedst. Nylon malerpensler er primært kendetegnet som kunstmaterialer. Er der olie eller terpentin i den maling du anvender, skal malerpenslen af svinebørste bruges. Det er den mest traditionelle pensel type. Dette materiale er blødere end nylon og er bedst at male med, hvis man arbejder med køkkenlåger, døre eller vinduer af træværk.

Bliver det helt uoverskueligt, kan du altid ringe til Malerfirmaet Vejby Olesen. Hurtigt og nemt males alt for dig. Hvad venter du på? Ring ind i dag. 

Hvorfor skal du vælge Malerfirmaet Vejby Olesen

  • Vi leverer høj kvalitet
  • Til den rigtige pris og til tiden – hver gang!
  • Vi er et gammelt, velrenommeret malerfirma
  • Vores medarbejdere er dygtige og erfarne og til at snakke med
  • Vores professionelle fagfolk rådgiver gerne – det er en del af vores gode service!

Ring allerede i dag på tlf. 20 16 42 26, og lad os få en snak om din opgave.

Kompetencer

Kompetencer

Referencer

Referencer

Rådgivning

Rådgivning