+45 20 16 42 26
Skriv til os

Vedligehold dine vinduer med en omgang maling

Leder du efter en god maler i Aalborg og omegn? Maling af alle huset vinduer kan være tidskrævende og hårdt for både ryg og arme. En god omgang maling kan forebygge svamp i dine vinduer. Det er faktisk det mest udsatte område i dine ejendom, da de konstant blive udsat for varme. Processen kan være lang og besværlig. Alt fra skaffe det rigtige udendørs- og indendørs maling, pensler, grundrens, varmepistol, olier og man kunne blive ved. Listen er lang og dyr. Overlad derfor arbejdet til Malerfirmaet Vejby Olesen.  Stol trygt på firmaets erfarne maler, som efterlad huset rent når arbejdet er udført. 

Hvis dine vinduer begynder, at skalle gammel maling af, så er det på tide at få gjort noget ved det. Det kræver hårdt arbejde, at få al den gamle maling af. Har du ikke mulighed for at male vinduet grundigt, fordi du bor i en lejlighed på 3. etage? Det kan være svært og farligt, at male dine vinduer, når man bor højt oppe. Hvorfor ikke lade professionelle klare arbejde for dig hurtigt og nemt, for en god pris.  Med det helt rigtige udstyr, vil der blive malet grundigt, så du står tilbage med dit ønskede resultat. 

Du har sikkert oplevet, at dine gode, gamle, kvalitetspensler er størknet og hårde. Istedet for at smide dem væk har Malerfirmaet et gratis tip til dig. Når malerpensler er størknet kan de være svære at anvende igen. Et godt tip fra Malerfirmaet Vejby Olesen, er at dybe malerpenslen i brun sæbe, og derefter pakke den ind. Efterlad penslen ét døgn og den er god som nyt. Malerpenslen er dermed blød, renset og genanvendelig. 

Har du spørgsmål, om hvilken malerpensel du skal anvende, så ring ind i malermestrene og få råd og vejledning. Eller overlad arbejdet til erfarne malermestre.
Kompetencer

Kompetencer

Referencer

Referencer

Rådgivning

Rådgivning