+45 20 16 42 26
Skriv til os

Giv dit køkken et friskt pust

Trænger dit køkken til en genopfriskning? Er det blevet slidt ned og måske mistet sin farve? At skifte et helt køkken ud er en kostbar og besværlig affære. Heldigvis findes der et bedre alternativ. En omgang maling kan skabe resultater. Så kontakt Malerfirmaet Vejby Olesen. Industrilakering eller overfladebehandling kan gøre mirakler, for selv de mest slidte køkkenlåger. Malerfirmaet Vejby Olesens udfører både stor, som små opgaver.

Inden man begynder at sætte gang i malingsprocessen, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser. Når man maler køkkenlåger en helt ny farve, fremstår de mere synlige end de resterende dele i køkkenet. Derfor er det altid en god idé, at få genopfrisket hele køkkenet, og dermed fremstår helt nyt.  Derudover er det vigtigt, at lave en plan, så det hele bliver gjort i den rigtige rækkefølge. Alle køkkenlåger skal vaskes grundigt af, så fedt pletter og snavs forsvinder. Derefter skal håndtagene skrues af, så man maler i alle kroger. Man kan også anvende malertape. Ved at slibe køkkenlågerne med sandpapir, fjerne man lak og træfibre. Man efterlader derefter træet i en fin og glat overflade. Det er vigtigt, at man er omhyggelig med forarbejdet, da man undgå, at få skjolder i den nye maling. Det er en fordel at arbejde i et højt og effektivt tempo, for at undgå synlige overgange. Det er nemt at lave mærker i ny maling. Det er også vigtigt, at være opmærksom på luftfugtighed og temperatur, når der opføres nyt maling. Derfor vil det være smart, at give malingen luft og tid, før montere hele køkkenet igen.

Alt dette kræver tålmodighed og tid. Er du presset med tid, så ring til Malerfirmaet Vejby Olesen. De løser dine opgaver professionelt og sikkert. Få en total forvandling, med lidt hjælp fra erfarne maler. Få et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde.
Kompetencer

Kompetencer

Referencer

Referencer

Rådgivning

Rådgivning