+45 20 16 42 26
Skriv til os

Maling af vinduer eller sprøjtemaling af døre?

Malerfirmaet Vejby Olesen maler ikke kun vinduer og døre, men udfører alt indenfor udendørs og indvendig opgaver. Ønsker du maling af loft, vægge, køkkenlåger eller hele huset facade? Så er Malerfirmaet Vejby Olesen blot ét opkald væk. Få dit malerarbejdet til en god pris.

Det kan være svært, at kende forskellen på en sprøjtepistol eller malerpensel, om det er det bedste valg, når man skal male sine vinduer eller døre. Det kan være svært, at forklare, når der både findes fordele og ulemper ved begge produkter. Ønsker du selv, at have hænderne i maling er en pensel et udmærket værktøj. Man kommer ind i alle vinduernes kanter. Dog kan det være en tidskrævende proces som nybegynder. Til gengæld kan en sprøjtepistol få hele processen til at gå lidt hurtigere, især til udendørs brug. Dog er afdækningen lidt krævende. Maling sætter sig forskelligt, alt efter byggemateriale man maler på. F.eks. er en sprøjtepistol et dårligt valgt, hvis man maler på træ. Det kan sætter sig ikke særlig hurtigt, og vil derfor sejle ned. Til gengæld vil en malerpensel få malingen til at sætte sig bedre, da de masseres ind i træet. Dog kan dette være tidskrævende og hårdt for kroppen. Send derfor arbejdsopgaverne videre til Malerfirmaet Vejby Olesens dygtige personale.

Hvordan undgår du, at malerpenslen bliver tør og anvendelig?

Der er mange gode råd, til at undgå hårde og størknet pensler. Malerfirmaet Vejby Olesen har et godt råd, til dig som står i dette dilemma. Vask dine kvalitetsbørster grundigt efter brug. Anvend vand, ganske almindelig håndsæbe og en stålbørste. Et andet godt råd, er at stille malerpenslerne i et vand. Malerpenslen må dog ikke få for meget vand, og stil blot malerpenslen i vand en dag. Følg disse råd, og du undgår at ødelægge gode malerpensler.
Kompetencer

Kompetencer

Referencer

Referencer

Rådgivning

Rådgivning