+45 20 16 42 26
Skriv til os

Opsætning af filt, væv og glasvæv

Leder du efter en billig malermester i Aalborg og omegn, som skal sørger for opsætning af tapet i dit hjem? Overlad opsætning af væv og filt til Malerfirmaet Vejby Olesen. Nyt glasvæv og glasflit kan være stærkt sugende og dermed besværligt at behandle. Inden man begynder at sætte væv eller filt op, skal der foretages noget forarbejde inden opsætningen . Som det første, er det yderst vigtigt at væggene er rene og glatte, så dette vil give det bedste resultat. Alt gammelt tapet fra tidligere projekter skal fjernes fra væggene. Dette kan gøres ved at bruge en tapetafdamper og en spartel. Ujævnheder slibes væk, og derefter spartles alle revner og huller i væggen. Dette vil sikre en flad overflade. Afstøvning og grunddig afvaskning er særlig vigtigt i spartlede områder. 

Valg af lim afhænger af væggens tilstand. Er væggen mere sugende, skal der bruges en bedre lim, da overfladen kan være vanskelig at arbejde med. Vævlim indeholder et tørstofsindhold og vådhug, som er god til besværlige underlag, da de sætter sig hurtigere til væggen. Det er tage mere mindst 6 timer få væv, filt eller tapet til at tørre. Selve opsætningen af væv eller filt, kan være en lang proces. Der skal måles og klippes. Det kræver perfektion og erfaring, at beskæftige sig med væv eller filt. Det kan nemt gå galt. Det kan særlig omfang være vanskeligt omkring hjørner, vinduer og andre ujævne og små kroger. Det kan være et tidskrævende arbejde, hvis man er altid er på farten. Selve tørretiden kan varer helt op til to dage. Man må ikke male før limen er tør. Man kan øge processen ved at sørger for god udluftning, eller tænde for en ventilator.

Malerfirmaet Vejby Olesen er din professionel samarbejdspartner.  Få løsningen til alle dine opgaver. Malerfirmaet Vejby Olesen håndtere både opgaver for private og erhverv.  For Malerfirmaet Vejby Olesen er kundens tilfredshed altid i centrum.  Med flere års erfaring udføres opgaver sikkert og professionelt.
Kompetencer

Kompetencer

Referencer

Referencer

Rådgivning

Rådgivning