+45 20 16 42 26
Skriv til os

Trænger din bygning til et ansigtsløft? Har vind, vejr og tidens tand sat sit præg på din bygning eller hus?

forefterdor

Mangler din ejendom et løft? 

Trænger din boligs facade til en opfriskning, så vil en facaderensning være kuren til dit hus.  Ønsker du kaste dig selv ud i facade rensning og maling, så giver Malerfirmaet Vejby Olesen gerne dig nogle råd med på vejen. Der er visse tips, som er værd at vide inden man påbegynde projektet. Det er utrolig vigtigt at afrense facaden med grundrens. Der kan tit sidde snavs, sand, insekter i murens revner. Hvis der er revner eller huller, så vil en cementfiller være den helt rigtige løsning. 

Det er ikke alle typer af maling, som virker til din boligs facade. Dette kan nemlig afhænge af forskellige faktorer. Der skal tages stilling til fugt tilstanden, tidligere behandlinger og meget mere, når der skal vælges maling.  Valget vil som regel stå mellem akrylplastmaling, olieemulsionsmaling eller silikonemaling, når man skal male på en blank mur.  Det skal dog siges, at teglmure, som er mindst to år gamle, skal afrenses inden maling påføres, da der kan være en større risiko for at få hvide aftegninger.  Lige meget hvilken maling, du ender med at vælge, skal du altid følge produktets anvisning. Et godt råd er at vælge kvalitets maling, da det ofte har et højere pigmentindhold. Der vil altid være en chance for at fugt trænger ind i malingen. Af denne grund skal malingen altid være diffusionåben og vandtæt.

Det kan være et stort og langtrækkende projekt, at male hele ejendommens facade.  Lad Malerfirmaet Vejby Olesen være din samarbejdspartner igennem dit bygge eller renoveringsprojekt. Få professionel hjælp af malermestre, som har flere års erfaring indenfor renovering, reparation og istandsættelse, facaderensning- og maling. Malerfirmaet Vejby Olesen løser alle opgaver for alle - private og erhverv.  

Med faste og fleksible leverandører på markedet, kan du få lige netop den farve du ønsker. Ring ind og få et uforpligtende tilbud. Overlad dine opgaver til Malerfirmaet Vejby Olesen, og få styr på dine hverdags gøremål.

Hvorfor skal du vælge Malerfirmaet Vejby Olesen

  • Vi leverer høj kvalitet
  • Til den rigtige pris og til tiden – hver gang!
  • Vi er et gammelt, velrenommeret malerfirma
  • Vores medarbejdere er dygtige og erfarne og til at snakke med
  • Vores professionelle fagfolk rådgiver gerne – det er en del af vores gode service!

Har du brug for rådgivning, deler vi også gerne ud af vores erfaringer og kommer med professionelle input til, hvordan man griber din udfordring an.

Ring allerede i dag på tlf. 20 16 42 26, og lad os få en snak om din opgave.

Kompetencer

Kompetencer

Referencer

Referencer

Rådgivning

Rådgivning