+45 20 16 42 26
Skriv til os

Malermester i Aalborg, Nørresundby, Svenstrup, Aabybro, Hobro og Nordjylland

Malerfirmaet Vejby Olesen
Tarmvej 5,
9220 Aalborg ØST

Afdeling i Aalborg

Malerfirmaet Vejby Olesen tilbyder professionel maling af din lejlighed, køkken låger og meget mere. Søger du en erfaren maler, med flere års erfaringen indenfor alt fra sprøjtemaling, lakering, tapeter, glasvæv? Så er du kommet til det rette sted. Malerfirmaet Vejby Olesen tilbyder rådgivning om materialer og farver.

Søger du hjælp til maling af din lejlighed i Aalborg, Nørresundby eller Svenstrup?
Ønsker du en omgang maling i forbindelse med indflytning eller fraflytning? Malerfirmaet Vejby Olesen sætter en ære i at levere godt håndværk. Som beboer er der meget, du kan gøre for at vedligeholde din lejlighed i bedste stand. En omgang sprøjtemaling af ejendommens døre eller møbler, alt fra maling af træværk indendørs, som udendørs kan hurtigt ændre din lejligheds udtryk. Der er både fordele og ulemper ved malersprøjter. Det går først og fremmest hurtigere at anvende sprøjtemaling. Malerfirmaet Vejby Olesens erfarne malermestre mener, at sprøjtemaling er den bedste løsning, hvis man arbejder med materialer såsom træ. Træ har nemlig en tendens til at blive hurtigere mættet, når der anvendes en sprøjtepistol - og ikke mindst resulterer med et rent finish.

Lakering af gamle møbler?
Mangler din gamle møbler nyt liv, så er en omgang lakering af dine møbler altid en god idé. Lad Malerfirmaet Vejby Olesen udfører professionel lakering af diverse interiør dele. Overlad trygt dine møbler til danske malermestre. Der sørges for en grundig afrensning, inden lakering eller maling foretages. Dit indendørs træværk bliver efterladt med et fint og rengøringsvenligt resultat. Malerfirmaet Vejby Olesen arbejder med samme lak og farvekvalitet som møbelindustrien. Afstand betyder ingenting. Bor du i Aalborg, Nørresundby, Svenstrup, Aabybro, Hobro eller i udkanten af Nordjylland, kan du altid få sparring og råd til dine projekter.

Valg af farve og kontraster kan være en svær og lang proces. Ønsker du Malerfirmaet Vejby Olesens eksperter rådgiver dig angående dine projekter, så er du velkommen til at kontakte Malerfirmaet Vejby Olesen på tlf. 20 16 42 26. Med flere års erfaring kan du få den helt rigtige rådgivning.  

Ring allerede i dag på tlf. 20 16 42 26, og lad os få en snak om din maleropgave i Aalborg, Nørresundby, Svenstrup, Aabybro, Hobro og Nordjylland.

Kompetencer

Kompetencer

Referencer

Referencer

Rådgivning

Rådgivning