+45 20 16 42 26
Skriv til os

Malerfirma i Frederikshavn, Skagen, Sæby, Hjallerup, Dronninglund og Hals

Malerfirmaet Vejby Olesen
Havnepladsen 12, 
9900 Frederikshavn

Afdeling i Frederikshavn

Mangler du en erfaren malermester som er klar på, at kører til Frederikshavn, Skagen, Sæby, Hjallerup, Dronninglund eller Hals? Så er du kommet til det helt rette sted.  Malerfirmaet Vejby Olesen tilbyder malerarbejde uden skjulte gebyr. Alt arbejde fra tagmaling, maling af loft, vægge og vinduer.

Hold din ejendomsværdi oppe med en omgang tagmaling. Naturen nedbryder langsomt dit tag, så du til sidst vil stå efterladt med et slidt og kedeligt tag. Tagmaling forlænger dit tags levetid og styrker, ikke blot dit tag, men hele dit hus værdi. En tagmaling kan forlænge dit tags levetid helt op til 15 år.

Eller er du på udkig efter priser på malerarbejde?
Uanset hvilket arbejde du ønsker at få lavet, så har Malerfirmaet Vejby Olesens stærke priser.  Det kan betale sig, at få malet dit hus eller lejlighed. I forbindelse med fraflytning skal der gøres en masse overvejelser inden.
Her er nogle gode råd, hvis du ønsker at få en mere værdi på din bolig.

  1. Mal boligens vægge eller loft hvide og lyse, da dette appellere bedre til køberen. Farver kan nemlig gøre det svært for nogle købere, at forestille sig i boligen.
  2. Gør boligen upersonlig. Et mere neutralt og upersonlig udtryk din bolig har, jo større er chancen for salg.
  3. Det sidste og bedste råd, er at male det mest centrale rum i boligen. Er man under tidspres eller er lejligheden for stor? Så er dette den ultimative løsning - både nemt og hurtigt. Mal derfor det største rum og få resten af boligen til at fremstå lys og ren.

Malerfirmaet Vejby Olesen leverer høj kvalitetsarbejde til den rigtige pris. Uanset om opgaven er lille eller stor, så kontakt Malerfirmaet Vejby Olesens danske malermestre for at få professionel rådgivning. Overlad dine opgaver til rigtige fagfolk. Hvorfor lade bunken af opgaver vokse, når du kan ringe i dag på 20 16 42 26. 

 

Kompetencer

Kompetencer

Referencer

Referencer

Rådgivning

Rådgivning