+45 20 16 42 26
Skriv til os

Malermester i Hjørring, Hirtshals, Sindal, Brønderslev, og Løkken

Malerfirmaet Vejby Olesen
Læsøvej 3,
9800 Hjørring

Afdeling i Hjørring

Er du på udkig efter det perfekte malertilbud? Malerfirmaet Vejby Olesen er din lokale kvalitetsbevidste maler i Hjørring, Hirtshals, Sindal, Brønderslev, Løkken og omegn. Her tilbydes du alle former for indvendig- og udvendigt malerarbejde.

Det kan være tidskrævende at vedligeholde vinduer. Inden man påbegynder maling af vinduer, skal de klargøres, så malingen kan trænge ind i træet. Hvis der er tale om gamle vinduer med løs maling eller rust, skal der tages kærlig hånd om dette. Med en omgang sandpapir og malingsskraber, fjernes gammel maling og man står tilbage med frisk og pæn træ. Derefter rengøres vinduernes kanter med grundrens, for at få snavs væk. Klargøring og maling kan være lang og tidskrævende proces. Derudover er det vigtigt, at finde kvalitets maling, fremfor billig maling. Spar besværet og overlad alt arbejdet til Malerfirmaet Vejby Olesen.  

Få skridsikre epoxygulv
Flere og flere ønsker at få epoxygulv ind i deres moderne hjem. Før i tiden blev epoxygulv anvendt i industriel sammenhæng. Det er let at rengøre og har et råt look, som efterhånden er blevet meget populært blandt danske familier. De slidstærke, fine overflader uden fuger er, hvad der gør gulvet så populært. Epoxygulv er et udemærket alternative til fliser. En af grunden til det er så populært, er de mange muligheder der åbnes op for i forhold til design. Alt fra forskellige farver til mønstre. Epoxy er et tokomponentmateriale, som skal blandes efter de rigtige mængder. Det kan være farligt, at arbejde med i flydende form. Epoxy er ikke noget, man skal kaste sig ud i uden professionel hjælp.

Overvejer du, at få epoxygulv i dit køkken, badeværelse eller bryggers? Malerfirmaet Vejby Olesen tilbyder professionelle fagfolk med flere års erfaring og viden indenfor disse områder. Malerforretningen består af erfaren danske maler, som har stor erfaring med epoxy gulv, gulvmaling, facaderenovering, opsætning af glasfilt, væv og meget mere.  Ring ind i dag og få et uforpligtende tilbud. 

Ring allerede i dag på tlf. 20 16 42 26, og lad os få en snak om din maleropgave i Hjørring, Hirtshals, Sindal, Brønderslev, og Løkken.

Kompetencer

Kompetencer

Referencer

Referencer

Rådgivning

Rådgivning