Vi udfører både malerarbejde ved ind- og fraflytning

Skal vi male din fraflytterlejlighed?

Hos Malerfirmaet Vejby Olesen maler vi fraflytterlejligheder i hele Nordjylland. Med afdelinger i Aalborg, Hjørring og Frederikshavn, kan vi med sikkerhed hjælpe dig med at få malet din fraflytter lejlighed, så du kan få det fulde depositum tilbage.

Med vores mange års erfaring kan vi nemt istandsætte din lejlighed efter fraflytning. Vi maler altid med de bedste produkter, hvilket sikrer dig det bedste og flotteste resultat. Vi laver altid en fast pris på det malerarbejde, vi skal udføre for at undgå uventede regninger.
Er du nysgerrig på, hvad det koster at få malet din lejlighed, hus eller sommerhus? Kan du altid ringe til os og få et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

 

Maling af lejlighed ved indflytning – Klarer vi også

Vi maler også din nye lejlighed inden du skal flytte ind. Har du købt et nyt hus, lejlighed eller sommerhus, der skal males? Eller trænger din lejebolig bare til at blive frisket op? Så er vi klar til at hjælpe dig! Hos Malerfirmaet Vejby Olesen har vi faglært personale, som leverer et godt håndværk til den aftale tid.
Vores malerfirma har mere end 100 års erfaring inden for maler- og spartelarbejde.
Vælger du at samarbejde med os, vil du opleve professionel håndtering og kvalitets malerarbejde til konkurrencedygtige priser.

Ring allerede i dag på tlf. 20 16 42 26, og lad os få en snak om din opgave indenfor malerfaget.

Telefon og e-mail