Malerfirma – medlem af Danske Malermestre

Danske Malermestre, Maler, Malerfirma

Mangler din virksomhed eller privat bolig et frisk pust? Malerfirmaet i Aalborg udfører alle former for maleropgaver. Skal du have malet din lejlighed eller blot hjælp til maling af dit loft og væg? Hos Malerfirmaet Vejby Olesen tages der hensyn til dine behov og ønsker. Brug dygtige og erfarne malermestre som dine samarbejdspartner.

Ønsker du maling af loft, så har Malerfirmaet Vejby Olesen nogle råd og tips til dig. Revner og huller i kanterne skal fuges med en akrylfug. Det er vigtigt at male alle kanterne, inden man begynder at male selve loftet med en malerrulle. Til kanterne anbefales der at bruge en mindre malerrulle eller pensel, for at nå ind i alle hjørner og kanter. Det er desuden også vigtigt, at teste om overfladen er afsmittende. Dette kan man tjekke, ved at tage en farvet klud, og tørre loftet af. Hvis loftet er afsmittende, skal man påfører en væggrunder, som basis. Derefter er man klar til at male. Når man anvender en ny malerrulle, er det en god idé at fugte roller af. Sommetider kan ruller indeholde løse hår.

Står du også sommetider, og har spekuleret over om maling kan blive for gammelt. I dagens Danmark er størstedelen af al maling miljørigtigt, og derfor lettere nedbrydelig. Hvordan kan man så se om ens maling er ved at blive gammel? Man plejer at sige, at den letteste måle at vurderer det på, er at lugte til malingen. Lugter malingen lidt skarp og sødlig, er den som regel lidt for gammel. Dog har de fleste malerbøtter en holdbarhedsdato. Holdbarhedsdatoen kan du følge, så længe du opbevarer malingen helt rigtigt. Hvis du alligevel beslutter dig for at anvende gammel maling, kan dette medfører bakterievækst.

Står du stadig tilbage med en masse spørgsmål? Få svar på dine spørgsmål og ring allerede i dag på tlf. 20 16 42 26.