Malerfirma – medlem af Danske Malermestre

Danske Malermestre, Maler, Malerfirma

Mangler din virksomhed eller privat bolig et frisk pust? Malerfirmaet Vejby Olesen i Aalborg udfører alle former for maleropgaver. Skal du have malet din lejlighed eller blot hjælp til maling af dit loft og væg? Vi tager hensyn til netop dine behov og ønsker. Brug dygtige og erfarne malermestre som dine samarbejdspartnere.

Ønsker du maling af loft, så har Malerfirmaet Vejby Olesen gode råd og tips til dig. Revner og huller i kanterne skal fuges med en akrylfug. Det er vigtigt at male alle kanterne, inden man begynder at male selve loftet med en malerrulle. Til kanterne anbefales det at bruge en mindre malerrulle eller pensel for at kunne nå ind i alle hjørner og kanter. Det er desuden vigtigt, at teste om overfladen er smitter af. Dette kan tjekkes ved at tage en farvet klud og tørre loftet af. Hvis loftet er smitter af, skal man påfører en væggrunder, som basis. Derefter er man klar til at male. Når man anvender en ny malerrulle, er det en god idé at fugte rullen af, da den sommetider kan indeholde løse hår.

Har du spekuleret på, om maling kan blive for gammelt? I dagens Danmark er størstedelen af al maling miljørigtigt, og derfor lettere nedbrydelig. Hvordan kan man så se om ens maling er ved at blive gammel? Man plejer at sige, at den letteste måde at vurdere det på er at lugte til malingen. Lugter malingen lidt skarp og sødlig, er den som regel for gammel. Dog har de fleste malerbøtter en holdbarhedsdato. Holdbarhedsdatoen kan du følge, så længe du opbevarer malingen korrekt. Hvis du alligevel beslutter dig for at anvende gammel maling, kan dette medfører bakterievækst.

Står du stadig tilbage med en masse spørgsmål? Få svar på dine spørgsmål og ring allerede i dag på tlf. 20 16 42 26.