Maling af lejlighed og hus

Vejby Olesen har 110 års erfaring med maling af lejlighed og hus for private. Vi udfører alle former for malerarbejde af lejligheder og hus.

Følgende maleropgaver kan vi klare:

  • Almindeligt malerarbejder – som maling af vægge og lofter
  • Maling af facade
  • Maling af træværk
  • Maling efter vand- og brandskade
  • Maling af vinduer
  • Maling ved fraflytning af lejlighed
  • Farverådgivning til farvesammensætninger i boligen

Få rådgivning eller assistance til maling af lejlighed og hus

Er det ved at være tid til at få frisket væggene op? Vi sørger for en ensformet og et flot resultat. Skab harmoni med den rette farvesammensætning i din bolig. Vi vejleder til hvordan du kan få netop de rette farver, som vil passe bedst til din bolig.

Maling af lejlighed

Er du ved at flytte ind i en ny lejlighed? Lad os klare det for dig, så du er klar til at flytte ind i en nymalet lejlighed. Skal du derimod fraflytte en lejlighed? Så kan vi også hjælpe til at få malet lejligheden ved fraflytning. Læs mere her om fraflytning af lejligheder.
Hvis der er højt til loftet – vi har alt udstyret til det, så du undgår al besværet. Vi står klart til at give den rette rådgivning, så det bliver som du ønsker det.

Vores malere har op til 40 års erhvervserfaring

Du er i gode hænder, da vores medarbejdere har op til 40 års erfaring med forskelligt malerarbejde. Vores malerarbejde er fagligt dygtige til deres fag. Vi har stort fokus på kvalitet og imødekomme det du efterspørg. I Vejby Olesen er medarbejders arbejdsforhold vigtige for os. Vi sørger for at overholde alle krav, så de har de bedste arbejdsbetingelser. Kontakt os på 45 20 16 42 26 til en uforpligtende snak

Telefon og e-mail

Telefon: +45 20 16 42 26
E-mail: info@vejbyolesen.dk