Vi maler dit træværk

Trænger dit træværk til en omgang maling efter en lang vinter? Eller er det dine paneler, skabslåger og døre, der skal males? Vi maler dit træværk både indendørs og udendørs.

 

Maling indendørs

Vi giver dit indendørs træværk en fin, glat og rengøringsvenlig overflade. Med en grundig forbehandling, afrensning, slibning, spartling mv. bliver resultatet flot og holdbart. Overvejer du at skifte dit køkken ud eller købe nye døre til din bolig? Inden du gør tanke til handling, giver vi dig mulighed for at få en professionel rådgiver ud og give et uforpligtende tilbud på at male det. Tit og ofte kan dit gamle køkken, døre og lignende redes med en omgang sprøjtemaling af alle elementer – en løsning der både er skånsom for din pengepung og miljøet.

 

Malerarbejde Udendørs

Vi giver dit udendørs træværk en bedre beskyttelse mod sol, vind og vejr. Træværket rengøres, renses og grundes samt spartles efter behov. Skal du have sat et hegn op, der skal males? Vi har en malemaskine, som maler dine brædder flot og effektivt – og ikke mindst til en fornuftig pris.
Vi yder altid den bedste indsats overfor vores kunder, hvilket er grunden til Malerfirmaet Vejby Olesen har eksisteret i mere end 100 år.

5 grunde til at du skal vælge Malerfirmaet Vejby Olesen

  • Altid kvalitetsmalerarbejd – til den rigtige pris og til tiden
  • Mange års erfaring inden for malerbranchen
  • Vores medarbejdere er dygtige, erfarne og lytter altid til kundens ønsker og behov
  • Vores professionelle fagfolk rådgiver gerne – det er en del af vores gode service!

Skal du bruge en maler i Aalborg eller et andet sted i Jylland, hjælper vi gerne!

Ring allerede i dag på tlf. 20 16 42 26, og lad os få en snak om din opgave.

Telefon og e-mail