Maling af vinduer

Trænger dine vinduer til en opfriskning? Vi giver dig rådgivning til at hvordan du bedst kan beskytte træværk udvendigt. Træværk må indeholde 15 {7027379ebc9d02b7064df9cab32d0595696d96b8ca4a321904789e9992bb5dee} fugt, så for at få det bedst sluiresultat. Dette kan undersøges med en fugtmåler. Det kan være en tidskrævende process selv at gå i gang med at istandsætte vinduer. Det har vi erfaring med og kan gøre det nemt og sikre jer et flot resultat. Du slipper for besværet og kan lade os om det vi er gode til.

Det kan vi hjælpe med:

  • Der er revne i malingen
  • Ubehandlet træværk på nye vinduer
  • Slibe, behandle og male vinduerne

 

Har du fået sat nye vinduer i din bolig?

Det rå træværk skal behandles med grundolie inden de males, for at det beskytter mod råd og svamp. Når vinduer i træ er i råtræ uden behandling, kan der være rester af harpiks som vises som gule pletter.

 

Det bedste tidspunkt – gør klar til efteråret

De bedste forhold for at du får det bedste resultat er et vejr der er tørt og lunt. Sommeren er den mest oplagte tidspunkt at behandle vinduer. I månederne juli, august og september. Dog udføres malerarbejde af træværk aldrig i fuld solskin.

 

Vedligeholdelse på maling af vinduer

Begynd din istandsættelsen af vinduerne inden det er for sent. Gå i gang med det inden de er helt forfaldne. Forlæng levetiden ved at male oftere. Hvis dette ikke bliver gjort, kan de suge fugt til sig og det kan gå i forrådnelse.

 

Træværk

Når der er kommet en revne i maling, er der stor risiko for at der kan trænge fugt ned i træet. For at få det flotteste resultat med træværk, er det vigtigt at anvende den rette maling. Så det holder længst muligt. Træværk kræver den rette pleje. Skal kunne stå imod i alt slags vejr, hvis det er udvendigt træværk.

Telefon og e-mail

Telefon: +45 20 16 42 26
E-mail: info@vejbyolesen.dk