Maling af vinduer

Trænger dine vinduer til at blive frisket op? Vi hjælper dig med at beskytte dine vinduer og udvendige træværk bedst muligt. Træværk må maksimalt indeholde 15 procent fugt, hvis det bedst slutresultat skal opnås. Dette kan undersøges med en fugtmåler.

Det kan være en tidskrævende proces selv at gå i gang med at istandsætte vinduer. Vi har stor erfaring med dette, hvilket betyder, at vi kan sikrer dig et flot resultat. Du slipper for besværet og kan lade os om det, vi er gode til.

Det kan vi hjælpe med:

  • Revner i malingen
  • Ubehandlet træværk på nye vinduer
  • Slibe, behandle og male vinduer

 

Har du fået sat nye vinduer i din bolig?

For at opnå optimal beskyttelse mod råd og svamp skal det rå træ behandles med en grundolie, inden det males. Vinduer i ubehandlet råtræ kan have rester af harpiks, som vises som gule pletter.

 

Det bedste tidspunkt – gør klar til efteråret

De bedste forhold for et godt resultat er et vejr, der er tørt og lunt. Sommeren er det mest oplagte tidspunkt at behandle vinduer. I juli-, august- og september måned. Malerarbejde af træværk udføres dog aldrig i fuld solskin.

 

Vedligeholdelse på maling af vinduer

Begynd istandsættelsen af dine vinduer, inden det er for sent og de er blevet helt forfaldne. Ved at male oftere kan du forlænge dine vinduers levetid markant. Hvis dette ikke bliver gjort, kan vinduerne suge fugt til sig og gå i forrådnelse.

 

Træværk

Når der er kommet en revne i malingen, er der stor risiko for, at der trænger fugt ned i træet. For at få det flotteste resultat, som holder længst muligt er det vigtigt at anvende den rette maling. Træværk kræver den rette pleje – det skal kunne stå imod i al slags vejr, hvis det er udvendigt træværk.

Telefon og e-mail