Maling af vinduer

Trænger dine vinduer til en opfriskning? Vi giver dig rådgivning til at hvordan du bedst kan beskytte træværk udvendigt. Træværk må maksimalt indeholde 15 procent fugt, hvis det bedst slutresultat skal opnås. Dette kan undersøges med en fugtmåler.

Det kan være en tidskrævende proces selv at gå i gang med at istandsætte vinduer. Det har vi erfaring med og derfor kan vi sikre jer et flot resultat. Du slipper for besværet og kan lade os om det, vi er gode til.

Det kan vi hjælpe med:

  • Revner i malingen
  • Ubehandlet træværk på nye vinduer
  • Slibe, behandle og male vinduer

 

Har du fået sat nye vinduer i din bolig?

Det rå træværk skal behandles med grundolie, inden det males for at opnå beskyttelse mod råd og svamp. Vinduer i ubehandlet råtræ kan have rester af harpiks, som vises som gule pletter.

 

Det bedste tidspunkt – gør klar til efteråret

De bedste forhold for det bedste resultat er et vejr, der er tørt og lunt. Sommeren er det mest oplagte tidspunkt at behandle vinduer. I månederne juli, august og september. Dog udføres malerarbejde af træværk aldrig i fuld solskin.

 

Vedligeholdelse på maling af vinduer

Begynd istandsættelsen af dine vinduer, inden det er for sent, når de er blevet helt forfaldne. Forlæng levetiden ved at male oftere. Hvis dette ikke bliver gjort, kan de suge fugt til sig og gå i forrådnelse.

 

Træværk

Når der er kommet en revne i malingen, er der stor risiko for, at der trænger fugt ned i træet. For at få det flotteste resultat med træværk, er det derfor vigtigt at anvende den rette maling, så du kan nyde resultatet længst muligt. Træværk kræver den rette pleje – det skal kunne stå imod i al slags vejr, hvis det er udvendigt træværk.

Telefon og e-mail