Om os

Malerfirmaet Vejby Olesen er et velrenommeret malerfirma, med mere end 100 års erfaring. Vi har oprindelse i Frederikshavn, men har i dag hovedkontor i Aalborg. Gennem de seneste år er Malerfirmaet Vejby Olesen vokset, og har nu også afdelinger i Hjørring, Frederikshavn og Aarhus.

Malerfirmaet Vejby Olesen har medarbejdere med over 40 års erfaring. Vi løser alle former for maleropgaver, inde såvel som ude.

Malerfirmaet Vejby Olesens kunder er boligforeninger, private, erhverv og offentlige institutioner. Uanset hvem du er, er Maler Vejby Olesen klar til at yde en professionel indsats og opfylde de ønsker og krav, du som kunde eller samarbejdspartner måtte have. Vores kunder er glade for vores kvalitet og gode service, og det er grunden til, at vi i 2014 kunne fejre 100 års fødselsdag.

Laves der en aftale med Malerfirmaet Vejby Olesen, så er det sikkert, at der altid leveres professionelt malerarbejde.

Professionelt malerarbejde kræver viden. Vi er opdateret om de nyeste teknikker og de nyeste produkter. Vi står derfor klar til at rådgive vores kunder i valg af materialer, farver mm., og hjælper med at finde og lave holdbare løsninger. Hvis der er tvivl om dele af eller hele maleropgaven tilbyder vi også professionel sparring. Vi stiller vores ekspertise til rådighed under hele processen – fra idé, materialer, produkter lige til den sidste finish.

I fremtiden ønsker vi som virksomhed selvfølgelig at eksistere i 100 år mere og vil derfor gerne skabe os en god, stabil kundekreds.

Som professionelle fagfolk rådgiver vi også gerne – det er en del af vores gode service.

Ring allerede i dag på tlf. 20 16 42 26, og lad os få en snak om din opgave.

Vi lægger stor vægt på at overholde aftaler og på at levere et professionelt kvalitetshåndværk, der overholder alle mødetider, start- og slutdato til fast aftalt pris. Vi dækker hele Nordjylland og store dele af Jylland.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud på de opgaver, du ønsker udført.

Telefon og e-mail