Om os

Malerfirmaet Vejby Olesen er et velrenommeret malerfirma, med over 110 års erfaring med oprindelse i Frederikshavn og med hovedkontor i Aalborg. Gennem de sidste år er Malerfirmaet Vejby Olesen vokset, så nu er der også afdelinger i Hjørring, Hirtshal og Århus

Malerfirmaet Vejby Olesen har medarbejdere med over 40 års erfaring. Vi løser alle former for maleropgaver, inde såvel som ude.

Malerfirmaet Vejby Olesen’s kunder er boligforeninger, private, erhverv og offentlige institutioner. Uanset hvem du er, er Maler Vejby Olesen klar til at yde en professionel indsats i overensstemmelse med de ønsker og krav, du som kunde eller samarbejdspartner måtte have. Vores kunder er glade for vores kvalitet og gode service, og det er grunden til, at Malerfirmaet Vejby Olesen kunne fejre 100 års fødselsdag i 2014.

Laves der en aftale med Malerfirmaet Vejby Olesen, så er det sikkert, at der altid leveres professionelt malerarbejde.

Professionelt malerarbejde kræver viden. Vi er opdateret om de nyeste teknikker og de nyeste produkter. Vi står derfor klar til at rådgive vores kunder i valg af materialer og farver, og vi hjælper med at finde og lave holdbare løsninger. Vi giver sparring, hvis der er tvivl om dele af eller hele maleropgaven. Vi stiller vores ekspertise til rådighed i og under hele processen – fra idé, materialer, produkter til den sidste finish.

I fremtiden ønsker vi som virksomhed selvfølgelig at eksistere i 100 år mere og vil derfor gerne skabe os en god, stabil kundekreds.

Som professionelle fagfolk rådgiver vi også gerne – det er en del af vores gode service.

Ring allerede i dag på tlf. 20 16 42 26, og lad os få en snak om din opgave.

Vi lægger stor vægt på at overholde aftaler og på at levere et professionelt kvalitetshåndværk, der overholder alle mødetider, start- og slutdato til fast aftalt pris. Vi har kontorer i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Hirtshals og Århus. Vi dækker hele Nordjylland fra Skagen til Hobro og hele vejen til Århus og omegen.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud på de opgaver, du ønsker udført.

 

Telefon og e-mail

Telefon: +45 20 16 42 26
E-mail: info@vejbyolesen.dk