Om os

Malerfirmaet Vejby Olesen er et velrenommeret malerfirma med mere end 100 års erfaring. Vi har oprindelse i Frederikshavn, men har i dag hovedkontor i Aalborg. Gennem de seneste år er Malerfirmaet Vejby Olesen vokset, og har nu også afdelinger i Hjørring, Frederikshavn og Midtjylland.

Malerfirmaet Vejby Olesen har medarbejdere med over 40 års erfaring. Vi løser alle former for maleropgaver, inde såvel som ude.

Malerfirmaet Vejby Olesens kunder er boligforeninger, private, erhverv og offentlige institutioner. Uanset hvem du er, er vi klar til at yde en professionel indsats og opfylde de ønsker og krav, du som kunde eller samarbejdspartner måtte have. Vores kunder er glade for vores kvalitet og gode service, hvilket er grunden til, at vi i 2014 kunne fejre 100 års fødselsdag.

Laves der en aftale med Malerfirmaet Vejby Olesen, så er det sikkert, at der altid udføres professionelt malerarbejde.

Professionelt malerarbejde kræver viden. Derfor holder vi os opdateret om de nyeste teknikker og de nyeste produkter. Vi står klar til at rådgive vores kunder i valg af materialer, farver mm., og hjælper med at finde og lave holdbare løsninger. Hvis der er tvivl om dele af eller hele maleropgaven, tilbyder vi også professionel sparring. Vi stiller vores ekspertise til rådighed under hele processen – fra idé, materialer og produkter lige til den sidste finish.

Som virksomhed ønsker vi selvfølgelig at eksistere i 100 år mere og vil derfor gerne fortsætte med at skabe en god, stabil kundekreds.

Som professionelle fagfolk rådgiver vi også gerne – det er en del af vores gode service.

Ring allerede i dag på tlf. 20 16 42 26, og lad os få en snak om din opgave.

Vi lægger stor vægt på at overholde aftaler og levere professionelt kvalitetshåndværk, der overholder alle mødetider, start- og slutdato til fast aftalt pris. Vi dækker hele Nordjylland og store dele af Jylland.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud på de opgaver, du ønsker udført.

Telefon og e-mail