PPG Industriprodukter

PPG er verdens ledende producent af industrimalinger.

Som producent trækker PPG på mange års erfaring inden for udvikling af kvalitets overfalde behandlinger og er derfor i stand til, at møde selv de mest krævende industriers krav.

Alle vores produkter har en dokumenteret effekt og beskytter i selv de mest udfordrende omgivelser. Vores maling er baseret på den nyeste teknologi og kan anvendes i både alkaliske og syreholdige omgivelser – og de yder dokumenteret korrosionsbeskyttelse, selv i de mest udfordrende situationer.

I løbet af kun få dage kan vi levere det rette produkt i en standardkulør (herunder RAL, NCS og BS) til dit projekt, også til mindre opgaver. PPGs kunder befinder sig over hele verden, så vores produkter lever op til internationale krav, og vores sortiment er tilgængeligt, hvor end du har brug for det.

Vådmaling til metal

Vores løsninger inden for vådmaling til metal, anvendes inden for generel industri og sværindustrien.
Vi hjælper hver dag fagfolk, på tværs af industrier med at finde de bedst mulige løsninger til forskellige typer opgaver inden for stålstrukturer, maskiner, motorblokke og karrosserikomponenter samt andre former for udstyr og komponenter af metal, plast eller kompositmaterialer.

Maleprocesoptimering og omkostningseffektivitet med lave VOC-emissioner, hurtige hærde- og leveringstider, stor holdbarhed og en attraktiv overflade er vigtige aspekter. Hurtige og fleksible leveringer og avanceret tonings-teknologi giver mulighed for et næsten ubegrænset antal farver og nuancer.

PPGs internationale tilstedeværelse gør det muligt for os at arbejde tæt sammen med kunder i hele verdenen og på den måde være på forkant med industriens løbende krav og behov.

Inden for dette segment betjener vi forskellige kunder med basis i en række maleteknologier lige fra traditionel alkydmaling, vandfortyndbare akrylmaling, 2 komponente Epoxy og 2 komponente polyurethene malinger.

PPG Coatings har skræddersyede malingssystemer som opfylder kravene til EN ISO 12944-5 (korrosionsklasser) Som noget nyt forhandles PPG Protective Coating produkter nu i alle DYRUP Professionel, Sigma Coatings og Plus Malergrossistens butikker.

Vi glæder os til at være med til at rådgive dig på dit projekt.

Kontakt os i dag på 20 16 42 26 eller send en mail til info@vejbyolesen.dk

Telefon og e-mail

PPG Industriprodukter